NL / EN
 
       
   
VACATURE: Medewerker planning en roostering
Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief uiterlijk 20 mei!

KABK Vacancy

De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) en het Koninklijk Conservatorium (KC) vormen samen de Hogeschool der Kunsten Den Haag.

Wij bieden HBO-bachelor- en masteronderwijs, vooropleidingen en in samenwerking met de Universiteit Leiden minoren, wetenschappelijke masters en een PhD programma.

Aan de KABK worden studenten opgeleid tot zelfbewuste kunstenaars en ontwerpers, die door hun gedrevenheid, inhoudelijke diepgang en experimentele instelling een betekenisvolle inbreng hebben in hun discipline en de maatschappij.

Voor de afdeling Studentenzaken op de KABK zijn wij op zoek naar een

Medewerker planning en roostering (0,6 - 0,8 fte)

Je functie
Je verwerkt aangeleverde roosterinformatie en plant lesruimtes in het programma Asimut. Je informeert alle betrokkenen over de vastgestelde roosters en de ruimteplanning. Daarnaast verzorg je de ingediende ruimteaanvragen en genereer je managementinformatie uit het roosterprogramma ten behoeve van de directie. Knelpunten in de roosters signaleer je en los je zo goed mogelijk op. Je denkt actief mee over verbeteringen in het gebruik van het roosterproces. Tevens breng je de diverse behoeften aan informatie bij alle gebruikers in kaart en vertaal je die in het gebruik van de applicatie. Ook zorg je middels controles voor een optimaal gebruik van de ruimtes.

Wij vragen
Je hebt een HBO werk- en denkniveau, beschikt over goede organisatorische kwaliteiten en bent vaardig in het omgaan met geautomatiseerde planningssystemen. Bij voorkeur heb je ervaring binnen een onderwijsorganisatie en met het roosterprogramma Asimut. Je hebt affiniteit met een plannen en roosteren en inzicht in de organisatie van het onderwijs. Daarnaast ben je dienstverlenend en communicatief ingesteld. Aangezien de KABK streeft naar een internationale leeromgeving voor haar studenten, vinden wij het belangrijk dat onze collega’s zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheersen.

Wij bieden
De functie wordt gewaardeerd in schaal 7 van de cao-hbo. Er wordt in eerste instantie een contract voor 7 maanden aangeboden. Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,3%. Wij hebben daarnaast uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en gunstige mogelijkheden voor deelname aan een ziektekostenverzekering en/of een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Informatie en sollicitatie
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Joop van Pijkeren, hoofd Studentenzaken, tel: 070 3154 744.

Wil je solliciteren, stuur dan voor 20 mei een brief met CV aan werving@kabk.nl.

De gesprekken vinden plaats in de week van 22 mei. In verband met het vertrek van onze huidige collega en de mogelijkheid tot inwerken heeft het onze sterke voorkeur dat de kandidaat uiterlijk 1 juli kan beginnen.

vacature in pdf 
News categories

Vacancies

KABK

VACANCY: HackLab coordinator
Application deadline: 11 July 2017

Artistic Research (ma)

VACANCY: Coordinator Master Artistic Research (0,4 fte)
This vacancy text is published in Dutch

 
Twitter

YouTube

Live stream